pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?

De Boterfabriek is de gezelligste werkplaats van Baarle en zit in ’t Trefpunt. De Boterfabriek heeft op dit moment twee opdrachtgevers. Voor de ene opdrachtgever zetten we elektriciteitskabels in elkaar en voor de andere maken we kaartjes, verven we meubilair en maken we van biervaten statafels. Bij de Boterfabriek zijn we altijd op zoek naar nieuwe opdrachtgevers, maar vooral ook naar nieuw talent.

Heb jij een talent waar je graag mee bezig zou willen zijn of wat je graag zou willen ontwikkelen? Kom dan eens kijken op donderdag middag bij ’t Trefpunt. We zijn er vanaf 13.00uur. Je bent van harte welkom!

Iedere eerste dinsdag van de maand is er van 15.00 – 16.00 uur een spreekuur voor alle vragen over (vrijwilligers)werk. Een medewerker van Gemeente Breda/Werkgeverservicepunt is dan samen met een collega van ons aanwezig om je vragen te beantwoorden. ALLE vragen in de richting van werk zijn welkom. Ook als je nog niet helemaal toe bent aan vrijwilligers(werk) maar wel vragen hebt, kunnen we meedenken.

Inloop werkwijs is alleen voor cliënten van SMO Breda. Je kunt een afspraak maken via onze receptie 076‑5645050.

Ben je gastvrij en wil je graag de kans pakken om te werken in het restaurant van ONS Restaurant? Ben je minimaal 20 uur per week waaronder minimaal een avond beschikbaar? We zijn op zoek naar een horeca medewerker en een gastvrouw / gastheer.

ONS label Breda is een sociale onderneming met de bedrijfsonderdelen Het Naaiatelier, Mevrouw de Wit, ONS Restaurant, De Kleine Vink (winkel), Het Klusteam en De Studio.

Werkzaamheden

Wat bieden wij?

Heb je interesse? Neem dan contact op met Irene Nagtzaam via 06 21418902.

Mevrouw de Wit is een jong schoonmaakbedrijf in Breda en we zoeken per direct voor onze klanten – zakelijk en particulier – medewerkers Schoonmaak (m/v). Je steekt graag je handen uit de mouwen. Je vindt het niet erg om vroeg op te staan of een keer in het weekend te werken. Het bezit van een rijbewijs is een pré.

ONS label Breda is een sociale onderneming met de bedrijfsonderdelen Het Naaiatelier, Mevrouw de Wit, ONS Restaurant, De Kleine Vink (winkel), Het Klusteam en De Studio.

• Betaald werk

Werk in een gezonde werksfeer met leuke collega’s

Opdrachten bij particuliere en zakelijke klanten

Heb je interesse? Neem dan contact op met Sanne Danen: 06-16109534 sanne@onslabelbreda.nl.

Ben jij een ervaren coupeuse of kleermaker? Heb je ervaring met het bewerken van leer? Ben je precies en werk je nauwkeurig? Ben je in staat om een goede werkplanning te maken? Vind je het leuk om in een team te werken aan mooie design producten?

ONS label Breda is een sociale onderneming met de bedrijfsonderdelen Het Naaiatelier, Mevrouw de Wit, ONS Restaurant, De Kleine Vink (winkel), Het Klusteam en De Studio.

Wat bieden wij?

 

Interesse? Neem dan contact op met Melissa van Lisdonk: 06-36367006 info@hetnaaiatelier.nl

Knutsel op maandagmiddag gezellig mee! We schilderen, bloemschikken, maken kaarten en nog véél meer. Ben je creatief en heb je zelf een leuk idee? Laat het ons weten!

 

Heb je hulp nodig bij het aanvragen/invullen van (digitale) papieren, het aanvragen van verschillende toeslagen en uitkeringen of het wijzigen van gegevens? Weet je soms niet waar je de juiste informatie kunt vinden? Wil je ondersteuning bij het zoeken naar woonruimte; particulier of via Klik voor Wonen? Kom naar Inloop Wegwijs zodat wij jou kunnen helpen!

In zes bijeenkomsten leer jij hoe je rond kunt komen van je beschikbare inkomen. Breng ook je eigen onderwerpen in zodat je nóg meer uit de cursus haalt!

Zo leer je:

De cursus start op 4 februari.

Elke woensdag kun je bij De keuken van… een heerlijke maaltijd eten voor maar €3,-! Het zou zomaar De keuken van.. jou kunnen zijn!

Van het voorbereiden voor het schoonmaken, de manier van schoonmaken tot het afsluiten van de werkzaamheden; je leert het bij schoonmaak. Het is een mooie plek om werkervaring op te doen.

Heb je twee rechterhanden, ben je klantvriendelijk en werk je graag in een team? Wil je graag de kans pakken om je te ontwikkelen tot allround medewerker Klusteam en ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ONS label Breda is een sociale onderneming met de bedrijfsonderdelen Het Naaiatelier, Mevrouw de Wit, ONS Restaurant, De Winkel, Het Klusteam en De Studio.

Doorstromen naar een betaalde baan is een mogelijkheid.
Interesse? Neem contact op met Sanne Danen: 06-16109534 sanne@onslabelbreda.nl

Groenvoorziening bestaat uit een team cliënten die graag buiten werken in een groene omgeving.

Je doet ervaring op in het groen. Je leert werken met handgereedschappen en indien mogelijk ook met mechanische gereedschappen zoals: bladblazer en bosmaaier. Ook kun je op de kleine tractor of op de grasmaaier rijden. De activiteiten bestaan uit regulier harken/schoffelen, snoeien en werken in de moestuin.

Je onderhoudt  de tuinen op de andere locaties maar ook bij andere instellingen en verenigingen.

Wil je graag werken in de horeca omgeving van de Gaarshof? Dat kan! Het werk is verdeeld in de vier groepen spoelkeuken, counter, koken en restaurant.

Deze activiteit hoort bij het aanbod van ’t Trefpunt en is gericht op de wat oudere doelgroep en op mensen die minder mobiel zijn.

Kom op woensdagochtend naar de kantine van ’t Trefpunt om gezellig te koken. We maken een menu, doen samen boodschappen en bereiden een maaltijd voor 8 personen. Om 12 uur staat het eten op tafel! Wie doet de afwas?

 

Door deze handige computerlessen krijg je meer kansen in de maatschappij en leer je de mogelijkheden van een computer. Heb jij vragen over het werken met de computer? Of wil je het gewoon leren? Leer stapsgewijs de computer kennen.