pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?

De Boterfabriek is de gezelligste werkplaats van Baarle en zit in ’t Trefpunt. De Boterfabriek heeft op dit moment twee opdrachtgevers. Voor de ene opdrachtgever zetten we elektriciteitskabels in elkaar en voor de andere maken we kaartjes, verven we meubilair en maken we van biervaten statafels. Bij de Boterfabriek zijn we altijd op zoek naar nieuwe opdrachtgevers, maar vooral ook naar nieuw talent.

Heb jij een talent waar je graag mee bezig zou willen zijn of wat je graag zou willen ontwikkelen? Kom dan eens kijken op donderdag middag bij ’t Trefpunt. We zijn er vanaf 13.00uur. Je bent van harte welkom!

Ben je gastvrij en wil je graag de kans pakken om te werken in het restaurant van ONS Restaurant? Ben je minimaal 20 uur per week waaronder minimaal een avond beschikbaar? We zijn op zoek naar een horeca medewerker en een gastvrouw / gastheer.

ONS label Breda is een sociale onderneming met de bedrijfsonderdelen Het Naaiatelier, Mevrouw de Wit, ONS Restaurant, De Kleine Vink (winkel), Het Klusteam en De Studio.

Werkzaamheden

Wat bieden wij?

Heb je interesse? Neem dan contact op met Irene Nagtzaam via 06 21418902.

Mevrouw de Wit is een jong schoonmaakbedrijf in Breda en we zoeken per direct voor onze klanten – zakelijk en particulier – medewerkers Schoonmaak (m/v). Je steekt graag je handen uit de mouwen. Je vindt het niet erg om vroeg op te staan of een keer in het weekend te werken. Het bezit van een rijbewijs is een pré.

ONS label Breda is een sociale onderneming met de bedrijfsonderdelen Het Naaiatelier, Mevrouw de Wit, ONS Restaurant, De Kleine Vink (winkel), Het Klusteam en De Studio.

• Betaald werk

Werk in een gezonde werksfeer met leuke collega’s

Opdrachten bij particuliere en zakelijke klanten

Heb je interesse? Neem dan contact op met Sanne Danen: 06-16109534 sanne@onslabelbreda.nl.

Ben jij een ervaren coupeuse of kleermaker? Heb je ervaring met het bewerken van leer? Ben je precies en werk je nauwkeurig? Ben je in staat om een goede werkplanning te maken? Vind je het leuk om in een team te werken aan mooie design producten?

ONS label Breda is een sociale onderneming met de bedrijfsonderdelen Het Naaiatelier, Mevrouw de Wit, ONS Restaurant, De Kleine Vink (winkel), Het Klusteam en De Studio.

Wat bieden wij?

 

Interesse? Neem dan contact op met Melissa van Lisdonk: 06-36367006 info@hetnaaiatelier.nl

De Zoete Inval is een plek waarbij je elkaar kan ontmoeten in een huiselijke sfeer. Zou jij graag als gastheer of gastvrouw hier een handje willen helpen? Meld je dan aan en er wordt samen met jou gekeken wat bij jou past.

Van het voorbereiden voor het schoonmaken, de manier van schoonmaken tot het afsluiten van de werkzaamheden; je leert het bij schoonmaak. Het is een mooie plek om werkervaring op te doen.

Heb je twee rechterhanden, ben je klantvriendelijk en werk je graag in een team? Wil je graag de kans pakken om je te ontwikkelen tot allround medewerker Klusteam en ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ONS label Breda is een sociale onderneming met de bedrijfsonderdelen Het Naaiatelier, Mevrouw de Wit, ONS Restaurant, De Winkel, Het Klusteam en De Studio.

Doorstromen naar een betaalde baan is een mogelijkheid.
Interesse? Neem contact op met Sanne Danen: 06-16109534 sanne@onslabelbreda.nl

Groenvoorziening bestaat uit een team cliënten die graag buiten werken in een groene omgeving.

Je doet ervaring op in het groen. Je leert werken met handgereedschappen en indien mogelijk ook met mechanische gereedschappen zoals: bladblazer en bosmaaier. Ook kun je op de kleine tractor of op de grasmaaier rijden. De activiteiten bestaan uit regulier harken/schoffelen, snoeien en werken in de moestuin.

Je onderhoudt  de tuinen op de andere locaties maar ook bij andere instellingen en verenigingen.

De cliëntenraad denkt en praat met het management en medewerkers mee over zaken, die nu en in de toekomst belangrijk zijn. Wanneer de belangen van onze cliënten in het geding zijn, komen wij in actie.

De cliëntenraad (bestaande uit cliënten en ex-cliënten) is er voor de mensen die op locaties verblijven of op een andere manier verbonden zijn met SMO Breda.

Contact
Postadres:
SMO Breda t.a.v. Cliëntenraad
Postbus 3385
4800 DJ Breda

E-mailadres: clientenraad@smobreda.nl

Telefoonnummer: 076-5645050

 

Wil je graag werken in de horeca omgeving van de Gaarshof? Dat kan! Het werk is verdeeld in de vier groepen spoelkeuken, counter, koken en restaurant.

Bij de wasserij mag je helpen met het vouwen van de was. Ook kan je hier (leren) strijken. Wil jij hier in de toekomst misschien je werk van maken? Doe dan mee!

Bij keramiek produceren we allerlei aardewerk waarbij we gebruik maken van mallen. De mallen vullen we met gietklei. Dan wordt dit gedroogd en verwijderd uit de mal.