pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?

Wat ga je doen?
Als tuinvrijwilliger ga je een aantal uur per week de tuin samen met onze cliënten onderhouden. Met z’n allen steek je de handen uit de mouwen en help je ons de tuin te laten bloeien en groeien.

Wat bieden wij jou?
Jouw passie voor tuinieren deel je met onze cliënten voor wie je een verschil kunt maken. Naast een gezellige werksfeer draag je bij aan een fijne dag voor cliënten.

Wat vragen we van jou?
• Enthousiaste houding, affiniteit met onze mensen en het groen in de tuin;
• Je hebt een open blik op je medemens;
• Je draagt bij aan een goede sfeer in de groep;
• Uren in overleg, liefst een hele ochtend of hele middag.

Interesse?
Neem contact op met Peter Wesselo, activiteitencoach Gaarshof, via P.wesselo@smobreda.nl.

Wat ga je doen?

Als vrijwillige chauffeur ga je een aantal uren per week de pendeldienst op je nemen. De SMO-bus rijdt van maandag t/m vrijdag, drie keer per dag, naar onze drie locaties in Breda en omgeving. Jij rijdt onze cliënten (en soms goederen) veilig naar een van onze locaties met de SMO-bus.

Wat bieden wij jou?

Als vrijwilliger heb je veel persoonlijk contact met onze cliënten voor wie je een verschil kunt maken. Naast een gezellige werksfeer draag je bij aan een fijne dag voor cliënten.

Taken en competenties

Interesse?

Heb je interesse in deze functie of wil je meer informatie? Neem contact op met Adriëtte van Dongen, via a.vandongen@smobreda.nl of bel 06-47644141.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat ga je doen?

Samen met onze cliënten ga je als vrijwilliger aan de slag in de keuken van de Zoete Inval, gerund voor cliënten door cliënten. Iedere dag is anders, de ene keer daag je de cliënt uit om zelf te koken en de andere keer kook je samen. Net wat er nodig is. Het doel is een mooie bijdrage te leveren aan de dag van onze cliënten.

Jouw profiel:

Wat bieden we jou?

Allereerst bieden we je een vrijwilligersovereenkomst waarbij de tijden in overleg worden afgesproken en je de mogelijkheid krijgt om cursussen te volgen. Daarnaast krijg je:

Wat vragen we van jou?

Talentenfabriek De Faam

De Zoete Inval is gestationeerd in Talentenfabriek De Faam, Liniestraat 19 te Breda. Dit is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met een maatschappelijke hulpvraag (cliënten), ervaringsdeskundigen, vrijwilligers en medewerkers van onder andere SMO Breda e.o. en Fameus. Cliënten kunnen hier een afspraak maken met hun begeleider, elkaar ontmoeten en meedoen aan allerlei onderdelen van het aanbod van Ik wil meedoen. Lees hier meer over Ik Wil meedoen.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie of wil je meer informatie? Neem contact op met Ellen Ceelen via e.ceelen@smobreda.nl of 06-18325913.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die in de avonduren en/of weekenden één of meerdere activiteiten kan aanbieden aan een groep cliënten van woonvoorziening de Gaarshof.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een creatieve, enthousiaste collega die in staat is om initiatief te nemen om samen met een groep cliënten diverse activiteiten te organiseren. Ben jij goed in motiveren, organiseren, enthousiasmeren en kun je samenwerken met cliënten? Dan ben jij de geschikte persoon binnen onze locatie. Aangezien wij een diverse doelgroep hebben zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers. Een voor de actievere jongere doelgroep en één voor de wat oudere doelgroep.

Wat ga je doen?
Je mag een activiteit (of meerdere) organiseren zoals:

Het organiseren van een activiteit doe je samen met cliënten.

Wie zoeken wij?
Ben jij organisatorisch, flexibel en enthousiast en lijkt het je leuk om (samen met de cliënten) een activiteit op te starten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat kunnen wij je bieden?

Locatie
Je bent werkzaam op onze woonvoorziening de Gaarshof in Baarle-Nassau (Bredaseweg 39,  5111 GD Baarle-Nassau). De Gaarshof is een grote woonvoorziening voor mensen met meerdere, complexe (vaak ook chronische) problemen. Het gaat om kwetsbare burgers, vaak met onbegrepen gedrag.

Interesse?
Mocht je interesse hebben neem dan contact op met:
Adriëtte van Dongen