pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Header image

cursus herstellen doe je zelf

jouw weg naar herstel

De cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten waarin je als deelnemer kennismaakt met basisprincipes van herstel. Wat is een herstelproces? En hoe kun je daar een begin mee maken? Daarnaast kun je ervaring opdoen met lotgenotencontact. In een veilige en vertrouwde omgeving verkrijg je inzicht in wat er nodig is om er weer bovenop te komen. Herstellen gaat niet over genezing. Herstel gaat over het hervinden van een persoonlijke balans en het ontdekken van mogelijkheden voor een zinvol leven.

In een groep van 10 tot 12 deelnemers ga je op zoek naar jouw kracht en mogelijkheden. Na een eerste kennismaking gaan we met elkaar in gesprek over wat herstel kan zijn. En bespreken we gevoelens en gedachten die we allemaal wel kennen. Je wordt bewust van mogelijkheden die je eerder nog niet zag of aandurfde. Dit persoonlijke en unieke proces is namelijk voor iedereen anders. Door te vertellen wie jij bent en hoe jij bezig bent met herstel, kan er vanuit de groep (h)erkenning en steun ontstaan. Zo doe je de vaardigheden op om je eigen kracht te hervinden.

De cursus is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Informatie over de cursus: Herstellen Doe Je Zelf

  • 12 bijeenkomsten van 2 uur
  • Maandagochtend van 09.30-11.30 op De Faam (Ruimte Draaiende Fabriek/Kauwgom)
  • Maximaal: 12 deelnemers
  • Startdatum: najaar 2024
  • Officieel certificaat bij deelname 10 bijeenkomsten.
  • Voor alle cliĆ«nten van SMO Breda & bezoekers/deelnemers van de Faam
  • Trainer: Angela & Colina

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de cursus? Stuur dan een e-mail naar: a.bison@smobreda.nl. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Type activiteit?
Educatie
Wanneer?
ma - 09.30 tot 11.30
Waar?
Talentenfabriek De Faam
Wie?
Angela & Colina