pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Hubert Aanraad

Hubert Aanraad

Ik woon met mijn lief en twee kinderen in een gezellig dorp net buiten Breda. Ik heb een zoon en een dochter en beide zijn even eigenzinnig. Ze hebben de gewoonte niet snel raad van mij aan te nemen ook al is dat wel mijn achternaam. Mijn zoon is een tikje filosofisch, dat heeft hij van mij. Mijn dochtertje is een zonnetje in huis, dat heeft zij van haar mama. Mijn thuis is nabij de rivier de Mark waarlangs ik dan ook regelmatig te vinden ben voor een wandeling of een sportief fietstochtje naar Belgiƫ.

“Het magische van muziek is dat het heimwee kan oproepen naar een plaats waar je nog nooit eerder bent geweest”

Muziek is de rode draad in mijn leven. Ik kom uit een muzikaal gezin waar altijd wel iemand op een instrument aan het spelen of studeren was. Muziek maken met elkaar voelt voor mij dan ook altijd als thuiskomen. En iedereen heeft iets met muziek. Iedereen kent wel een nummer wat hem of haar recht in het hart raakt. Muziek spreekt de taal van het hart, een universele taal.

“De wereld is mooier vanaf de fiets”

Ik ben een cyclist! Ik vervoer mij het liefst met de fiets. Bewegen in de frisse buitenlucht en tegelijkertijd van A naar B. Fietsen maakt me blij, fit, gezond en vrolijk en het is mijn buiten-bezig-zen moment. En in de stad ben ik er ook nog veeeel sneller ermee dan met de auto!

“Wat men moet leren doen, leert men door het te doen”

Volgens mij leren we het makkelijkst nieuwe dingen door die gewoon te doen. En deze wijsheid is meer dan tweeduizend jaar geleden al opgetekend door Aristoteles (de bekende filosoof), maar nog steeds actueel en zo ervaar ik dat ook. Gewoon doen!

Functie
Activiteitencoach
Locatie
Talentenfabriek De Faam
Telefoonnumer
06-21671763
Emailadres
h.aanraad@smobreda.nl