pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Nils Berkers

Nils Berkers

“Ik omschrijf mezelf als de grote vriendelijke reus”

Ik ben Nils, geboren in Purmerend (vlakbij Amsterdam) maar woon alweer 40 jaar in Breda. Ik woon samen met mijn vrouw.

Mijn grootste hobby is Wing Chun Kung Fu en alle andere vormen van vechtkunsten. Jarenlang fanatiek getraind en meerdere malen Nederlands kampioen geweest. Ik ben er dus best goed in en deel deze kennis graag met anderen. Verder ben ik een verzamelaar van fantasy stripboeken en ik vind het ook leuk om af en toe eens op een basgitaar te spelen. Van tijd tot tijd een wedstrijd van Ajax kijken hoort ook bij mijn favoriete bezigheden. Hier ben ik mee opgegroeid.

Ik omschrijf mezelf als de grote vriendelijke reus. Veel geduld en aandacht voor de individuele mens. Een ander zal mij omschrijven als rustig, enthousiast en geduldig. Komt intimiderend over maar is wel vriendelijk. Ik haal energie uit mijzelf en uit het enthousiasme van de mensen met wie ik werk of samen ben.

Samen met Sies Goossens geef ik de activiteit Weerbaarheid: weerbaarder worden op lichamelijk en geestelijk vlak door middel van het beoefenen van Kung Fu. Verder geef ik met Rens Zwaans de activiteit Dope is Dope: het gesprek aangaan over bijvoorbeeld verslaving, wat gebruik je, hoeveel, wil je dat nog wel, wat wil je ermee? Zonder te oordelen over…

Functie
Mentor
Locatie
Talentenfabriek De Faam
Telefoonnumer
06-50238799
Emailadres
n.berkers@smobreda.nl