pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Sies Goossens

Sies Goossens

“Bij mij staat plezier voorop!”

Mijn naam is Sies, 31 jaar oud en ik woon in Etten-Leur. Ik heb een diploma Social Work met Culturele en Maatschappelijke Vorming. Mijn hobby’s zijn waterpolo, reizen, motorrijden, muziek luisteren maar ook Netflixen.

Ik ben sinds 2009 in dienst bij SMO Breda. Ooit ben ik begonnen als nachtwaker op het Vluchtheuveltje, erna persoonlijk begeleider, casemanager en vervolgens mentor. Ik vind het leuk om hier te werken door de verschillende taken en de diverse locaties. Ik heb als mentor veel vrijheid. Ik mag cliënten volgen van A tot Z, van binnenkomst bij de Doorstroomvoorziening tot het zelfstandig wonen. Dat vind ik mooi om te zien!

Nog een leuk pluspunt van mijn baan is dat ik mijn hobby mag uitoefenen; zwemmen. Deze activiteit geef ik elke week op woensdagochtend. Hier krijg ik energie van, net zoals van de zon. Ook begeleid ik de activiteit Weerbaarheid samen met Nils Berkers.

Bij mij staat plezier voorop! Ik vind het belangrijk dat het tijdens de activiteiten leuk is. Ik heb aandacht voor iedereen; ben je bij mijn activiteit, dan stellen we duidelijke doelen zodat je weet waar je naartoe kan werken!

Functie
Mentor
Locatie
Talentenfabriek De Faam
Telefoonnumer
06-45919922
Emailadres
s.goossens@smobreda.nl