pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Thijs van Iersel

Thijs van Iersel

“Altijd positief ingesteld en een echte levensgenieter!”

Mijn naam is Thijs van Iersel. Ik ben geboren in Dongen in een gezin van 5 kinderen (3 jongens en 2 meiden). Vanuit Dongen ben ik naar België verhuisd. Vanuit België ben ik naar Breda verhuisd waar ik op verschillende plaatsen gewoond heb. Inmiddels is mijn tocht weer door gegaan naar Made. Ik ben getrouwd en samen hebben wij drie kinderen.

Ik vind het heerlijk om met mijn vrouw en kinderen leuke dingen te doen, erop uit te gaan of lekker thuis te zijn. Ik heb nog veel meer hobby’s, één daarvan is voetballen. Tegenwoordig doe ik dit vaker in de zaal dan op het veld. Een andere hobby hiervan is juist het tegenovergestelde, namelijk lekker uit eten gaan of lekker koken samen met vrienden en familie. Ander hobby’s zijn gamen, op stap gaan en muziek luisteren. Ik luister naar een breed scala aan muziek. Mijn absolute favoriet is toch wel ‘Let it go’ van James Bay. Een nadeel van mijn hobby’s is wel dat ik te weinig tijd heb hiervoor.

Ik werk vanaf april 2005 bij SMO Breda. Ik ben begonnen als Persoonlijk activiteitencoach op verschillende locaties zoals het Koetshuis. Deze locatie is inmiddels gesloten. Daarna ben ik bij woonvoorziening de Vliet gaan werken en nu werk ik als activiteitencoach. Hiervoor ben ik veel op Talentenfabriek De Faam te vinden. Misschien ben je mij al eens tegengekomen. Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Iedereen mag er zijn!

Functie
Activiteitencoach
Locatie
Talentenfabriek De Faam
Telefoonnumer
06-43207544
Emailadres
t.vaniersel@smobreda.nl