pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
William van der Westen

William van der Westen

“Altijd zeer energiek!”

Ik houd van fietsen en motorrijden, maar ook skiën is een favoriete sport van mij. Voor het skiën ben ik regelmatig in landen net als Frankrijk en Italië te vinden. Ook ga ik regelmatig naar het Europapark voor een adrenalinekick. Daar vind ik de achtbanen (groot en snel) helemaal geweldig.

Ik ben een getrouwd man met kinderen. Deze hebben ook weer kinderen, dus buiten echtgenoot en vader ben ik ook een trotse opa. Ik vind het leuk om te koken. Ik ben altijd kok geweest. In eerste instantie was het de bedoeling dat er opwarmmaaltijden kwamen, maar dit was niet wat ik voor ogen had. Ik ben toen met het management in gesprek gegaan en ik heb ervoor gestreden dat de keuken ook voor cliënten toegankelijk werd en dat de maaltijden vers waren. Zo is de activering in de keuken ontstaan waar ik trots op ben.

In de keuken vind ik gezelligheid heel belangrijk, maar ik vind ook dat je serieus moet kunnen zijn. Ook heb ik ervoor gezorgd dat iedereen op zijn eigen niveau in de keuken kan starten. Buiten energiek ben ik dus ook een doorzetter wat ik ook graag op mijn collega’s (medewerkers en cliënten) door wil geven. Als ik thuis ben en ik heb de tijd, kook ik ook thuis. Koken gaat dus niet vervelen zolang je er maar plezier in hebt!

Functie
Activiteitencoach
Locatie
De Gaarshof
Telefoonnumer
013-7820989
Emailadres
w.vanderwesten@smobreda.nl