pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Wim Dieckmann

Wim Dieckmann

“Energiek en consequent!”

Ik ben 59 jaar en inmiddels ben ik al bijna 28 jaar werkzaam op de Gaarshof in de functie van ‘Nachtwaker’ en ‘Activiteitencoach’. Ik ben vader van twee dochters en één zoon. Mijn dochters (Mandy & Sandy) zijn een eeneiige tweeling, en zij runnen gezamenlijk de dansstudio ‘Twice’! Mijn zoon is van beroep tatoeëerder bij de ‘Tattoo Lounge’ in Breda. Sinds 2006 ben ik opnieuw getrouwd en ben woonachtig in Rijen. Mijn kinderen hebben ook weer kinderen, dus buiten echtgenoot en vader ben ik dus ook een trotse opa.

Ik hou van sporten (boksen in het bijzonder), maar ook bootcamp en hardlopen zijn favoriete sporten van mij. Verder vind ik het leuk om zoveel mogelijk te reizen naar zoveel mogelijk verschillende bestemmingen. Ook het gaan naar verschillende attractieparken met mijn kleinkinderen vind ik helemaal geweldig.

Bij mijn activiteiten Creatieve Houtbewerking, Musica Activa, Beweeg je fit, Sportles Bredase Ring en Zinzoekers vind ik gezelligheid en afwisseling heel belangrijk, maar ik vind ook dat je serieus moet kunnen zijn.

Functie
Activiteitencoach
Locatie
't Trefpunt
Telefoonnumer
013-7820989
Emailadres
w.dieckmann@smobreda.nl