pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
’t Trefpunt

’t Trefpunt

In dit activiteitencentrum zijn er activiteiten voor voornamelijk de wat oudere doelgroep en voor mensen die minder mobiel zijn.

Activiteitencentrum ’t Trefpunt is gevestigd op het terrein van woonlocatie de Gaarshof in Baarle-Nassau. De diverse activiteiten zijn ook voor geschikt voor de wat oudere doelgroep en voor mensen die minder mobiel zijn.

Activiteiten bestaan onder andere uit de Denk Tank (gericht op geheugen en cognities), Keramiekatelier, Musica Activa (samen zingen en naar muziek luisteren) en diverse sport- en spelactiviteiten (aangepast aan de doelgroep).

Het tuinproject wordt ook georganiseerd vanuit ’t Trefpunt. Deze projecten zijn gericht op arbeidsreïntegratie en participatie en dus bestemd voor een meer zelfstandige doelgroep. Het tuinproject is gericht op onderhoud van diverse tuinen en andere typen groenvoorziening. In dit kader vinden veel werkzaamheden buiten de Gaarshof plaats.

Ervaar de gezellige sfeer bij Beweeg je fit, blijf creatief met keramiek of steek je handen uit de mouwen bij het fietsenproject.

Ga naar activiteiten om het volledige aanbod van ’t Trefpunt te zien. Eerst nog wat sfeerbeelden bekijken? Scroll naar beneden om een goede indruk van deze locatie te krijgen.

Adres
Bredaseweg 39
5111 GD Baarle-Nassau
tel: 013-7820100