pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Aankondiging vertrek directeur-bestuurder Lieke Jansen

Aankondiging vertrek directeur-bestuurder Lieke Jansen

Directeur-bestuurder Lieke Jansen zal per 1 oktober aanstaande haar functie neerleggen en enkele maanden later met prepensioen gaan.

Gepubliceerd op 31 maart 2021

Lieke Jansen is directeur-bestuurder van drie organisaties. Sinds 1 april 2004 van SMO Breda, vanaf 2015 van Veilig Thuis West-Brabant en per 1 april 2020 ook van Vrouwenopvang Safegroup.

Lieke Jansen: “Wat gaat de tijd hard. Nu ik dit jaar 65 jaar word, vind ik het fijn om het wat rustiger aan te gaan doen en misschien nog wat andere kanten van mezelf te ontwikkelen. Daarmee is ook de tijd aangebroken dat een opvolger het stokje overneemt en SMO Breda, Veilig Thuis West-Brabant en Vrouwenopvang Safegroup met weer nieuwe energie en elan gaat voeden. De organisaties en hun doelgroepen verdienen dit.”

Rob Stam, voorzitter Raad van Toezicht: “Lieke Jansen is een directeur-bestuurder die de organisaties vanuit grote betrokkenheid bij de doelgroep en medewerkers heeft bestuurd. Dit heeft geleid tot veel mooie initiatieven. Wij zijn haar zeer erkentelijk voor haar gedrevenheid om de ambities van de drie organisaties waar te maken. De Raad van Toezicht is dankbaar voor wat er onder haar leiding is gerealiseerd.”

In de komende maanden zal de Raad van Toezicht op zoek gaan naar een opvolg(st)er. De search voor deze functie is gestart door Suur & Company. Klik hier voor meer informatie.