pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Overlijden cliënt Daniel Bos

Overlijden cliënt Daniel Bos

Met diepe droefheid bevestigen wij dat op vrijdag 14 juli 2023 onze cliënt, Daniel Bos, is overleden tijdens zijn verblijf in de Doorstroomvoorziening te Breda.

Gepubliceerd op 22 juli 2023

Ook via deze weg willen wij graag onze oprechte condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Daniel en hen steunen in deze moeilijke tijd.

In opdracht van de Toezichthouder (GGD-WB) voeren wij nu een grondig en zorgvuldig onderzoek uit, naar de oorzaak van zijn overlijden. Het is voor ons van groot belang dat we alle relevante informatie verzamelen alvorens enige conclusies te trekken. We willen ervoor zorgen dat dit proces op een respectvolle en transparante manier wordt afgehandeld.

In de tussentijd zijn we ons bewust van de stille tocht die op zaterdag 22 juli ter ere van Daniel is georganiseerd. We willen onze volledige steun uitspreken voor deze bijeenkomst en omarmen de solidariteit en het medeleven dat getoond wordt.

Voor eventuele vragen over dit statement verwijzen we u door naar onze communicatieadviseur via communicatie@smobreda.nl.