pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Power2us, meld je aan!

Power2us, meld je aan!

Wil je meer bereiken in jouw leven en vind je het leuk om met andere jongeren samen te werken? Dan is deelname aan een power2us-groep misschien wel wat voor jou!

Gepubliceerd op 13 september 2017

 

Power2us richt zich op jongeren die wel wat steun van anderen kunnen gebruiken omdat ze geen plek hebben die ze ‘thuis’ kunnen noemen of omdat ze helemaal geen dak boven hun hoofd hebben. Of misschien heb je hier in het verleden wel mee te maken gehad maar kan je nog hulp van anderen gebruiken om je leven op de rit te krijgen. Ook dan is het iets voor jou!

Een power2us-groep bestaat uit 5-15 deelnemers met dezelfde achtergrond die gemotiveerd zijn om hun dromen waar te maken. Ze komen regelmatig samen, vinden steun bij elkaar en helpen elkaar om te doen waar ze goed in zijn en hun doelen te bereiken. Wekelijks sparen de groepsleden ook een door henzelf bepaald bedrag. Dit spaargeld kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor activiteiten waarmee een extra zakcentje verdiend kan worden. Kortom, in de groep ontwikkel je jezelf op heel veel terreinen. En dat alles met goede ondersteuning van een power2us groepsondersteuner. Maar de groep beslist: met elkaar bepalen jullie de koers!

Nieuwsgierig?
Bekijk dan dit animatiefilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=qf6oz4SP58c&feature=youtu.be
Bezoek de Facebookpagina www.facebook.com/power2us
Neem contact met op via info@power2us.nl; of via 06-33219474 (Breda), 06-82046931 (Bergen op Zoom) of 06-12795583 (algemeen).

Of meld je direct aan, dat kan ook! www.tinyurl.com/power2us

Power2us is een project van de GGD West-Brabant, Surplus Welzijn, Annahuis, SMO Breda, Wijzijn Traverse Groep en Stichting Red een Kind.