pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Socialrun 2019: wij doen mee!

Socialrun 2019: wij doen mee!

Dit jaar doet SMO Breda / Ik wil meedoen voor het eerst mee aan de Socialrun!

Gepubliceerd op 17 juli 2019

Dit jaar doet SMO Breda / Ik wil meedoen voor het eerst mee aan de Socialrun! De Socialrun is een non-stop estafetteloop om openheid rondom psychische aandoeningen en sociale acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid te stimuleren. Wij geloven in een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Een samenleving waarin iedereen de kans krijgt zijn potentieel te verwezenlijken en mee kan doen. Daarom gaan wij graag deze sportieve teamprestatie aan.

Meedoen is winnen
Met een enthousiast team van cliënten, vrijwilligers en collega’s gaan we van 20 t/m 22 september een afstand van 555km in 48 uur afleggen rondom het IJsselmeer. Een team bestaat onder andere uit ten minste 8 lopers, 4 fietsers en chauffeurs, maar ook personen die zorgen voor ondersteuning zoals: eten, drinken en overnachtingsplaatsen tijdens de route.

De voorbereiding
Momenteel zijn onze cliënten, vrijwilligers en collega’s druk bezig met de voorbereiding. Zo wordt er elke week getraind, worden de benodigde materialen verzameld en zijn we druk bezig met het uitstippelen van de route.

Wil jij ook iets bijdragen?
Je kunt Stichting Socialrun steunen door het adopteren van kilometers van Team SMO Breda / Ik wil meedoen. Het geld wordt volledig besteed aan kleinschalige projecten die openheid over psychische aandoeningen stimuleren. Onze teampagina vind je hier.

Meer informatie over de Socialrun kun je vinden op www.socialrun.nl.