pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
zoek je hulp?

zoek je hulp?

Ben je (dreigend) dakloos? Meld je bij Centraal Onthaal, Gemeente Breda

Ben je (dreigend) dakloos, dan kun je je melden bij het Centraal Onthaal van de Gemeente Breda. Dit is het loket voor (dreigend) dak- en thuislozen. Medewerkers van SMO Breda hebben hier een inloopspreekuur van maandag tot en met donderdag van 8.30 – 11.00 uur. Het Centraal Onthaal is gevestigd aan de Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Centraal Onthaal
Centraal Onthaal is een centraal ‘loket’ waar (dreigend) dak- en thuislozen worden geregistreerd. Centraal Onthaal werkt samen met een aantal instellingen om (dreigend) daklozen goed en snel mogelijk te begeleiden en ondersteuning te bieden. Bij Centraal Onthaal kan de cliënt zijn verhaal doen en wordt gekeken welke mogelijkheden er voor de cliënt zijn om de situatie te veranderen. Doorverwijzing naar een groepsbijeenkomst van Zorgvoorelkaar kan hier ook een onderdeel van zijn.

Binnen het loket Centraal Onthaal werkt SMO Breda nauw samen met de Gemeente Breda.

Openingstijden Centraal Onthaal 
Centraal Onthaal is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 – 11.00 uur. (Openingstijden Centraal zijn: 9.00 – 11:00 uur.) Mensen die ingeschreven zijn bij de gemeente, bijvoorbeeld mensen die bij de DSV verblijven, kunnen tussen 8:30 – 9:00 uur hun post ophalen. Kijk voor de meest actuele informatie (en zo mogelijk aangepast openingstijden) op de website van de gemeente Breda.

Buiten openingstijden Centraal Onthaal
Buiten de openingstijden van Centraal Onthaal maar binnen kantoortijden, kan je contact opnemen met het Algemeen Maatschappelijk Werk in de woonplaats waar je verblijft. Buiten de kantoortijden kan je bij dringende zaken contact opnemen met 112.

Professionals
Via dit aanmeldformulier kunnen cliënten worden aangemeld voor de woonvoorziening/ambulante woonbegeleiding. Gelieve ook dit toestemmingsformulier in te vullen.
Voor meer informatie kan je contact opnemen:
smocentraalonthaal@smobreda.nl
076-5645050 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag, 8.30 – 17.00 uur)

Wil je een cliënt aanmelden voor een activiteit van Ik wil meedoen?  Kies de activiteit(en) op deze website en vul daarna het aanmeldformulier in namens de cliënt. Na deze aanmelding nemen we contact op met de cliënt. Voor meer informatie hierover, neem contact op met de Programmamakers via programmamakers@ikwilmeedoen.nl

Cliënten/burgers met een hulpvraag kunnen vrijblijvend binnenlopen bij Inloop Wegwijs.